Võiduvärava visanud Rooba: tunne on päris hea

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Rooba.
Jürgen Rooba. Foto: Eesti käsipalliliit

Eesti meeste käsipallikoondis kohtus täna 2016. aasta Euroopa meistrivõistluste play-offi kordusmängus Šveitsiga ning võttis võõrsil napi 32:31 võidu. Viimastel sekunditel Eesti võiduvärava visanud Jürgen Rooba tunnistas, et kuigi vastastel oli suur eduseis, ei olnud mäng kerge ning seda magusam oli otsustaval hetkel koondisele võit tuua.

Tasavägiselt kulgenud kohtumises oli viigiseis 31:31 veel tablool 16 sekundit enne lõppu, kui Eesti võttis aja maha. Järgnenud rünnakul jõudis napilt enne lõpuvilet viskele just Rooba, kes eestlastele magusa võidu tõi. Võiduvärava autor tunnistas vahetult pärast sooritust, et tunne on hea.

«Päris hea on. Mul on varem ka 1-2 võimalust olnud oma meeskonna eest võiduvärav visata, aga seni pole õnnestunud, seega praegu on päris hea tunne,» rääkis Rooba.

Kuigi šveitslastel oli kolmapäevasest kohtumisest turvaline kaheksaväravaline edu, sest Eesti kaotas kodus 26:34, võtsid vastased Rooba hinnangul mängu veidike kergemalt vaid avapoolajal, mis lõppes võõrustajate 16:14 eduga.

«Alguses ikka, eriti esimesel poolajal,» kinnitas täna viie väravaga panustanud Rooba, et šveitslased mängisid veidike pehmemalt. «Õnneks saime meie oma mängu käima ja realiseerisime oma visked ära. Teisel poolajal läks elu päris raskeks, aga suutsime õnneks vastu pidada,» lisas Rooba.

Kahe sel nädalal peetud mängu võrdluses tõi tänase võiduvärava autor välja veidike parema kaitsetöö: «Kaitses saime vastased paremini kinni, kuigi tagant lasime ikkagi liiga palju visata. Aga meeskond oli tänaseks ka paremini häälestatud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles