Reali suurt võitu varjutas võtmemängija rumalus

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Xabi Alonso (vasakul) ja Bastian Schweinsteiger vahetasid pärast mänge särke. Mõlema mehe jaoks oli tegemist selle hooaja viimase mänguga Meistrite liigas
Xabi Alonso (vasakul) ja Bastian Schweinsteiger vahetasid pärast mänge särke. Mõlema mehe jaoks oli tegemist selle hooaja viimase mänguga Meistrite liigas Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi purustas Meistrite liiga poolfinaalis kahe mängu kokkuvõttes Müncheni Bayerni koguni 5:0. Finaalis tuleb neil aga läbi ajada ilma keskväljamootori Xabi Alonsota, kes eile rumalal viisil kollase kaardi teenis.

Real oli eile 3:0 eduseisus ning kahe mängu kokkuvõttes tähendas see seda, et Bayern vajas edasipääsuks juba viit väravat. Alonso oli üks meestest, kellel oli eelmistest mängudest kollane kaart all. Ometi tegi ta kindlas eduseisus rumala vea Bastian Schweinsteigeri vastu ja teenis hoiatuskaardi, mis tähendab, et Meistrite liiga finaalis me hispaanlast mängimas ei näe.

«Me oleme kurvad, et Alonso finaalis mängida ei saa,» sõnas Reali peatreener Carlo Ancelotti pärast kohtumist. «Kollane kaart ei olnud õiglane otsus. Xabi on meie jaoks väga oluline lüli ning oleme kurvad, et ta finaalis kaasa ei saa teha.»

Kollane kaart oli all ka eile kaks väravat löönud Sergio Ramosel. Riskide vältimiseks vahetas Ancelotti kaitse tugitala kohtumise lõpu eel pingile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles