Maailmakuulus rattur võidi mõrvata, uurimine jätkub

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
1998. aastal võidutses Tour de France'il Marco Pantani, keda süüdistati pidevalt samuti dopingu tarvitamises. 2004. aastal suri mees kokaiini üledoosi tõttu.
1998. aastal võidutses Tour de France'il Marco Pantani, keda süüdistati pidevalt samuti dopingu tarvitamises. 2004. aastal suri mees kokaiini üledoosi tõttu. Foto: SCANPIX

Rimini prokurör taasavas legendaarse Itaalia jalgratturi Marco Pantani surmaga seotud toimiku. Praeguse versiooni kohaselt suri 2004. aastal hotellitoast elutuna leitud Pantani kokaiini üledoosi tõttu. Pantani vanemad palkasid aga erauurija, kes on kogunud väidetavalt uusi tõendeid selle kohta, et Pantani võidi mõrvata.

Erauurija andmetel sunniti Pantanit jooma veega segatud kokaiini, mis talle ka saatuslikuks sai, vahendab spordipartner.ee. Väidetavalt leiti lahkamise käigus Pantani kehast nii palju kokaiini, et muul moel poleks see sinna sattunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles