Reali staar liigub rekordilise summa eest ManUsse ja saab endale legendaarse numbri

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angel Di Maria.
Angel Di Maria. Foto: SCANPIX

Jalgpallisuve üks pikemaid üleminekusaagasid on lõppemas ning erinevate teadete kohaselt saab Madridi Reali ründavast poolkaitsjast Angel Di Mariast peagi Manchester Unitedi mängumees.

Hispaania ajaleht Marca teatas eile, et ManU maksab 26-aastase Di Maria eest 70 miljonit eurot ja tehing on peaaegu lõpule viidud. Selline summa teeks Di Mariast Premier League läbi aegade kõige kallima mängija. Praegune rekord kuulub Fernando Torresele, kelle eest maksis Londoni Chelsea 2011. aastal 58 miljonit eurot.

Inglismaal teatab ka Sky Sports, et Di Maria on oma otsuse langetanud ning hakkab peagi mängima ManUs. Lisaks teatatakse veel, et argentiinlane hakkab Manchesteris kandma legendaarset särki numbriga 7, mis on varasemalt kuulunud Cristiano Ronaldole, David Beckhamile, Eric Cantonale ja George Bestile.

Di Maria jäi viimati välja ka Reali koosseisust, kui meeskond kaotas Hispaania superkarika finaali kordusmängus 0:1 Madridi Atleticole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles