Vormel-1 sarjas on tulemas suured muudatused

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulevikus võime stardis näha korraga kolme Ferrari vormelit.
Tulevikus võime stardis näha korraga kolme Ferrari vormelit. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarjas võivad lähiajal aset leida suured muudatused. Vormel-1 sarja boss Bernie Ecclestone on väidetavalt enne sel nädalavahetusel toimuvat Singapuri etappi istunud tiimijuhtidega maha ning lähiajal soovitakse avalikkuse ette tulla plaaniga, mille kohaselt osaleksid edaspidi sarjas vaid kaheksa meeskonda, kuid kõik tiimid paneksid välja kolm masinat.

Ecclestone lisas ka ise kuulujuttudele hoogu juurde, kui ta teatas, et järgmisel kuul võetakse vastu otsus, kas vormel-1 sarjas tuleb stardijoonele 24 masinat, kirjutab The Guardian.

«Kahe või kolme etapi järel oleme targemad. See võimalus on alati õhus olnud, et kahe või kolme meeskonna loobumise korral panevad ülejäänud tiimid välja kolm vormelit,» rääkis Ecclestone.

«Ma arvan, et peaksime selle muudatuse igal juhul läbi viima. Parema meelega näeksin ma stardis kolme Ferrari masinat, kui näeksin mõnda meeskonda raskustes virelemas,» lisas ta.

Praeguse seisuga heitlevad vormel-1 sarjas ellujäämise eest Marussia ja Caterhami tiimid, raskusi on samas ka Sauberil ning Lotusel. Sel hooajal on vormel-1 sarjas osalemas 11 meeskonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles