Kas Pau Gasol aitab Chicago Bullsi kõrgete sihtideni?

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pau Gasol (16) Chicago Bullsi särgis.
Pau Gasol (16) Chicago Bullsi särgis. Foto: SCANPIX

Aastaid NBAs Los Angeles Lakersis mänginud Hispaania korvpallikoondise täht Pau Gasol siirdus algavaks hooajaks Chicago Bullsi.

Klubivahetusega on rahul nii keskmängija ise kui tema uued meeskonnakaaslased. «Ta oleks võinud klubiks valida palju soojema kliimaga linna, ent ta valis Chicago, see ütleb inimese iseloomu kohta nii mõndagi. Võime selle üle naerda, kuid see on tõsi,» sõnas Bullsi teine korvialune jõud Joakim Noah ESPni vahendusel.

«Ma ei uskunud, et meil on tema siia meelitamiseks suured võimalused, kui vaadata, kes Paud veel värvata soovisid,» lisas Noah.

«Usun, et Bullsiga on võimalik midagi suurt saavutada ja usaldasin nende kasuks otsustades oma sisetunnet,» sõnas 34-aastane Gasol ise. «Tundus õige aeg Los Angelesest lahkumiseks. Tahtsin mängida meeskonnas, kus saan kasulik olla. Otsustamine polnud kerge, ent elus tulebki vahel raskeid otsuseid langetada. Olen hetkel väga õnnelik ja ei suuda ära oodata, et hooaeg algaks.»

Gasoli liitumine annab Bullsile palju juurde, lisaks saab üle pika aja meeskonda aidata mängujuht Derrick Rose, kes taastus mitmest põlvetraumast ja operatsioonidest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles