Inglased muretsesid pärast kohtumist oma tähtmängija pärast

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raheem Sterling kohtumises Eesti vastu.
Raheem Sterling kohtumises Eesti vastu. Foto: Tairo Lutter

Inglismaa jalgpallikoondise peatreeneri Roy Hodgsoni mängujärgsel pressikonverentsil kujunes lisaks peetud mängule teiseks peateemaks FC Liverpooli 19-aastase ründava poolkaitsja Raheem Sterlingu personaalküsimus.

Sterling alustas tänast kohtumist vahetusest ning pääses väljakule 64. minutil, kui ta asendas Jordan Hendersoni. Just Sterling oligi mees, kes teenis inglastele karistuslöögi, mis lõppes väravaga. Pärast matši mainis Hodgson, et Sterling jäi pingile, kuna oli kurtnud väsimust. «Sterling tundis end veidi väsinuna ja seetõttu panin algkoosseisu Adam Lallana,» avaldas inglaste juhendaja pressikonverentsil.

Seejärel algaski küsimustelaviin Sterlingu kohta, et miks 19-aastane mängumees ikkagi on väsinud, kuigi klubihooaeg on kestnud vaid kaks kuud. «Saan kommenteerida ainult siis, kui on tegemist koondisemängudega. Ta on mängija, kes on alati tähelepanu keskpunktis,» vastas Hodgson ning rääkis seejärel veel Sterlingu eelmisest edukast hooajast Liverpoolis ning suvisest MMist, kus noormees oli inglaste üks silmapaistvamaid mängumehi.

Tõenäoliselt saab antud teema Inglismaa meedias lähipäevadel veel palju tähelepanu, kuna juba nädalavahetusel jätkuvad ju ka Premier League mängud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles