Barcelona direktor: Suarez on valmis Realile peavalu valmistama

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andoni Zubizarreta (vasakul) ja Luis Suarez.
Andoni Zubizarreta (vasakul) ja Luis Suarez. Foto: SCANPIX

Barcelona jalgpalliklubi direktor Andoni Zubizarreta avaldas arvamust, et praegu veel mängukeelu all olev uruguailasest ründaja Luis Suarez suudab oma esimeses liigakohtumises kohe Madridi Realile peavalu valmistada.

«Loodetavasti on kõik mängijad peatreeneri Luis Enrique käsutuses. Seni oleme suutnud hooaega ilma Suarezeta hästi alustada ja mängijat tundes usun, et ta on Bernabeule minekuks valmis,» lausus Zubizarreta Hispaania telekanalitele antud intervjuus. «Suarez teab, mis olukorras ta on. Fännid võtku asja rahulikult – mees teab, mida ta valesti tegi. Oleme need asjad klubi sees selgeks rääkinud.»

Suvisel MMil vastase hammustamise eest pika mängukeelu saanud ja seejärel Liverpoolist Barcelonasse kolinud Suarez on seni saanud mängida vaid Uruguay koondise maavõistlustes ja Barcelona sõprusmängudes. Koduliigas on Barcelona teinud tema puudumisest hoolimata hooajale suurepärase alguse, kui seitsmest mängust on saadud kuus võitu ja üks viik. Tabelis ollakse esikohal, Madridi Real on neist nelja punkti kaugusel neljandal tabelireal. 25. oktoobril kohtuvad kaks kanget omavahel tänavu esimest korda, Suareze mängukeeld lõpeb päev varem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles