Rapla jõudis karika veerandfinaali, Kraav ja Laane viskasid mõlemad 27 punkti

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rapla Tyco meeskonna mängijad.
Rapla Tyco meeskonna mängijad. Foto: Rein Murakas

Eesti korvpalli karikavõistlustel pidasid esiiliigameeskond Tamsalu Los Toros ja Rapla Tyco maha teise kaheksandikfinaali kohtumise. Ka selle mängu võitis meistriliigas mängiv Rapla 104:81, jõudes karika veerandfinaali, kus neid on ootamas Rakvere Tarvas.

Kohtumist alustati kolmeste viskamisega Tamsalu Los Torose poolt. 6-st visatud kolmesest tabati täpselt pooled ning kohtumist alustati esiliigaklubi 9:0 eduseisult, vahendab basket.ee. Kogu esimese poolaja hoidis juhtohjasid enda valduses Tamsalu meeskond, võites selle 50:49. Teisel poolajal pani 7 mehega mänginud Rapla aga oma paremuse maksma, võites 104:81.

Rapla poolelt jõudsid tervelt kuus meest kahekohalise arvu punktideni. Neist resultatiivseimad olid Rait-Riivo Laane 27 ja Karl-Johan Lips 19 punktiga. Tamsalu parim oli kaksikduubli teinud Leho Kraav, kes viskas 27 punkti ja korjas lauast 11 palli. Mihkel Mager lisas 18 ning Joonas Vaino 12 punkti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles