Poksimaailma valitseja Vladimir Klitško kohtub järgmisena vaid võite tunnistava ameeriklasega

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vadimir Klitško oma meistrivöödega.
Vadimir Klitško oma meistrivöödega. Foto: SCANPIX

Poksi raskekaalus enda käes WBA, WBO, IBO ja IBFi meistrivöösid hoidev ukrainlane Vladimir Klitško kohtub järgmisena ameeriklase Bryant Jenningsiga. Matš peetakse 25. aprillil New Yorgis Madison Square Gardenis.

38-aastane Klitško käis viimati ringis novembris, kui ta nokauteeris bulgaarlase Kubrat Pulevi. «Mind ootab ees raske matš, kuid olen eriti õnnelik, et saan poksida taas New Yorkis,» vahendab BBC Sport Klitško sõnu.

30-aastane Jennings on senise karjääri jooksul pidanud 19 profimatši ning need kõik ka võitnud. 10 korda on ta suutnud vastase ka nokauteerida. Viimati käis ta ringis 26. augustil, kui ta alistas New Yorgis Madison Square Gardenis kuubalase Mike Pereze.

Klitško arvel on 63 võitu ja kolm kaotust. Viimati pidi ta vastase paremust tunnistama 11 aastat tagasi, kui ta kaotas Lamon Brewsterile.

Kasvult on Klitško oma järgmisest vastasest üle (Klitško 198 cm, Jennings 188 cm), kuid käte siruulatus on ameeriklasel see-eest suurem (Klitško 206 cm, Jennings 213 cm).

Vladimir Klitško järgmine vastane on Bryant Jennings.
Vladimir Klitško järgmine vastane on Bryant Jennings. Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles