Penaltil eksinud Messi tööst ilma ei jää

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi.
Lionel Messi. Foto: SCANPIX

Kui Barcelona jalgpalliklubi oli teisipäevaõhtuses Meistrite liiga kaheksandikfinaali avakohtumises võõrsil võitnud Manchester Cityt 2:1, kogunesid Hispaania meeskonna mängijad väljaku keskele, et fänne tänada. Barcelona superstaar Lionel Messi aga tiimikaaslastega ei ühinenud, vaid jalutas pettunud ilmega kohe riietusruumi. Põhjus oli lihtne: kohtumise viimasel lisaminutil sai Messi võimaluse lüüa 11 meetri karistuslööki ja viia oma meeskond 3:1 võiduni. Argentina koondise äss ei suutnud aga penaltit realiseerida ning see polnud Messile viimasel ajal sugugi esimene seesugune ebaõnnestumine.

Barca läks City koduväljakul peetud matši avapoolajal Luis Suareze kahest väravast 2:0 juhtima. Sergio Agüero lõi võõrustajate poolt 69. minutil ühe värava tagasi, ent juba viis minutit hiljem jäi koduvõistkond ühe mehega vähemusse, sest Gaël Clichy teenis oma teise kollase kaardi ja saadeti duširuumi. Vähemusse jäänud City enam viigiväravat väga innukalt taga ajama ei hakanud ja ka Barcelona paistis olevat seisuga 2:1 rahul, kuni Messi jõudis kohtumise viimasel üleajaminutil võõrustajate karistusalasse ning Pablo Zabaleta ta määrustevastaselt maha tõmbas.

Nii sai Messi võimaluse tagada Barcale penalti abil 3:1 võit, mis oleks City kordusmängu-lootused peaaegu täiesti nurjanud. Argentina superstaari penalti oli suunatud värava vasakusse alläärde ja City puurisuul seisnud Joe Hart suutis selle tõrjuda. Kuigi pall põrkas veel Messile tagasi ja ta sai peaga löögile, läks see katsetus kindlalt väravast mööda ja kohe selle järel kõlas lõpuvile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles