Middlesbrough treener plaanib tänaseks liigamänguks vahetusi

Oliver Lomp
, «Postimees»
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Kink Middlesbrough särgis.
Tarmo Kink Middlesbrough särgis. Foto: Michael Regan/Getty Images Europe

Inglismaa jalgpalli esiliiga Middlesbrough peatreener Gordon Strachan kavatseb tänases liigamängus Burnleyga teha enda koosseisus mitmeid vahetusi. Vahetusmeestepingilt alustab ka Tarmo Kink.

Hooaega favoriidina alustanud Middlesbrough on hooaega alustanud nigelalt ja viiest mängust on teenitud vaid neli punkti. Viimases kohtumises jäädi Queens Park Rangersile alla koguni 0:3.

«Kindlasti teen täna vahetusi, pean tegema. Sõltub minust, kas need tulevad meile kasuks või mitte,» sõnas Strachan Middlesbrough kodulehe vahendusel. «Me peame midagi ette võtma. Ma ei saa ennustada, mis täna juhtuma hakkab, kuid pean panema väljakule meeskonna, kes töötab kõvasti.»

Ühe mehena jääb kohtumiselt eemale tõenäoliselt kaitsja David Wheater, kes viimases kohtumises tegi viga paremale õlale.

Queens Park Rangersile kaotatud kohtumise järel sõnas Middlesbrough kapten Gary O’Neil, et meeskonnal puudub mängija, kes suudaks kohtumised nende kasuks pöörata. Strachan nõustus selle arvamusega.

«Oleme seda mängijat otsinud, kuid sellise leidmine on raskem, kui arvata võiks,» kinnitas Strachan.

Middlesbrough-Burnley matš algab täna Eesti aja järgi kell 21.45.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles