Andres Sõber videointervjuus: Pärnu on meist nõksu parem olnud

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rakvere Tarvast ähvardab esimest korda pärast 2011. aastat Eesti korvpalli meistriliigas medalist ilmajäämine. Täna kaotati koduväljakul veerandfinaalseeria kolmandas mängus Pärnule 80:90 ja kokkuvõttes ollakse 1:2 taga. Kolme võiduni peetava seeria neljas matš peetakse reedel Pärnus.

Rakvere peatreener Andres Sõber tunnistas, et seni on nad Pärnule alla jäänud. "Nad on nõksu paremad olnud, aga see nõks pole nii suur, et me ei võiks seda neljandat mängu veel püüdma minna. Nende meeskondlik mäng põhineb sellel, et nende algviisikus on mängijad, kes on Eesti liiga tasemel päris kõva kogemusega poisid. Meil võib sellest puudu jääda," ütles ta.

Ühtlasi on esimest hooaega meistriliiga tiimi juhendav Pärnu peatreener Heiko Rannula Pärnu paremini mängima saanud kui Sõber Tarva. Vanema kolleegina ei usu Sõber, et Rannulat peaks kohe kiitusega üle kallama. "Minu silmad seda enam tõenäoliselt ei näe, aga kui ta 20 aasta pärast ka kõva Heiko Rannula on... seda teed peab hästi pikalt käima ja oma tegemisi tegema. Vaatame, kuidas tal edaspidi välja tuleb."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles