Eesti korvpallikuulsus Sergei Babenko jäeti joobes juhtimise eest autota

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpalliprofessor Ilmar Kullami ärasaatmine Kalevi spordihallis. Aleksandr Karavajev, Sergei Babenko.
Korvpalliprofessor Ilmar Kullami ärasaatmine Kalevi spordihallis. Aleksandr Karavajev, Sergei Babenko. Foto: Mihkel Maripuu

Harju maakohus konfiskeeris Eesti kunagiselt korvpallikuulsuselt Sergei Babenkolt sõiduauto Volvo ja määras talle karistuseks kohustuse teha 234 tundi ühiskondlikult kasulikku tööd.

Politsei tabas kunagise korvpallihiiu Babenko (53) purjuspäi autoroolist 24. mail ning ta veetis kinnipeetuna arestimajas kuni 26. mail toimunud kohtuistungini, vahendas ERR Sport.

Kuna Babenkot on ka varem joobes juhtimise eest karistatud, siis mõistis kohus talle koos tema varasema kandmata karistusega kokku seitsme kuu ja 27 päeva pikkuse vangistuse, kuid asendas selle töö tegemise kohustusega.

Nii peab Babenko oma 234 töötundi ära tegema 18 kuu jooksul. Ühtlasi keelas kohus tal sel ajal tarvitada alkoholi ja määras ta kriminaalhoolduse alla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles