Türgi jalgpallur langes tulistamise ohvriks, klubi süüdistab terroriste

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mehmet Topal (vasakul) võitleb 2012. aasta sügisel peetud Türgi-Eesti MM-valikmängus Joel Lindperega.
Mehmet Topal (vasakul) võitleb 2012. aasta sügisel peetud Türgi-Eesti MM-valikmängus Joel Lindperega. Foto: SCANPIX

Türgi koondise jalgpallur Mehmet Topal elas üle ehmatava hetke, kui tema autot täna hommikul koduklubi Fenerbahce treeningbaasi läheduses tulistati.

29-aastane Topal lahkus klubi hommikuselt treeningult, kui tema auto pihta avati tuli. Õnneks sõitis Topal soomustatud maasturiga ning kuulikindel klaas peatas kuuli. Viimase paari kuu jooksul on tegu juba teise korraga, kui Fenerbahce klubiga midagi sarnast juhtub, sest aprillis tulistati pärast Rizesporiga peetud mängu meeskonna bussi.

Klubi ametlikus avalduses nimetatakse rünnakuid terroristide kätetööks. «Tegemist on terrorirünnakuga. Mõistame sellise olukorra hukka ning nõuame, et politsei leiaks selle inimese või need inimesed võimalikult kiiresti,» teatas Fenerbahce, kes alustab Türgi meistriliiga mänge reede õhtul, kui võõrustatakse Eskisehirspori meeskonda.

Topal on Türgi koondist esindanud 49 korral, Fenerbahces mängib ta alates 2012. aastast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles