Halb märk? Treener kiitis Hundi peamist konkurenti

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Will Clarke (93)
Will Clarke (93) Foto: SCANPIX

Ameerika jalgpallur Margus Hunt murdis pärast vigastuspausi küll Cincinnati Bengalsi põhihooaja koosseisu, kuid esimeses kahes mängus on eestlane istunud tribüünil.

Äärekaitsjatena ehk defensive end’idena anti põhihooajaks üles viis meest: Carlos Dunlap, Michael Johsnon, Wallace Gilberry, Will Clarke ja Hunt. Algusest peale oli teada, et Hundi peamiseks konkurendiks saab Clarke, kuna kolm esimest nime on taseme poolest kahest järgmisest üle. Senine hooaja kulg on aga tõestanud, et Hunt pole Clarke’ile veel vastu saanud.

Esmaspäeval toimunud pressikonverentsil uuriti Bengalsi peatreeneri Marvin Lewise käest, kuidas ta Clarke’i esitustega rahule on jäänud. «Will teeb jätkuvalt edusamme ning hakkab üha enam meie süsteemi sobima. Olen tema tegemiste üle õnnelik,» ütles Lewis. Benglasi tegemisi jälgiv portaal Cincy Jungle otsustas Lewise jutule lisada ka tõlke ehk selle, mida peatreener nende meelest tegelikult öelda tahtis: «Ta hakkab võtma kuju, mis ei meenuta Margus Hunti, seega on kõik hästi.» Clarke on tänavu käinud väljakul 31 kaitseepisoodis ning sai kirja ka oma NFLi karjääri esimese sack'i.

Seni on Benglasi hooaeg alanud hästi ning esimesed mängud Oakland Raidersi ja San Diego Chargersi vastu on võidetud vastavalt 33:13 ja 24:19. Pühapäeval minnakse võõrsil kokku Baltimore Ravensiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles