Pareiko: punktide kaotamine võib kalliks maksma minna

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Levadia väravavaht Sergei Pareiko.
FC Levadia väravavaht Sergei Pareiko. Foto: Erik Prozes
  • Homme kohtuvad Levadia ja Kalju!

Eesti jalgpallimeistrivõistlused on jõudnud lõpusirgele ning pidada on jäänud veel kuus vooru. Tabeliliidriks on praeguseks kerkinud FC Flora, kes edestab kolme punktiga FC Levadiat ja 12 silmaga Nõmme Kaljut. Laupäeval lähevad olulises matšis vastamisi Levadia ja Kalju.

Kui Kalju peab tõrjuma Infoneti rünnakuid, siis Levadia vajab kindlasti võitu, et püsida Flora tuules. «Praegu sõltub kõik meist ja oleme kindlad, et anname endast kõik. Esialgu vajame laupäeval võitu. Kui nüüd punkte kaotame, siis see võib meile kalliks maksma minna,» rääkis Levadia väravavaht Sergei Pareiko laupäevasest matšist.

Tiitliheitluse seisukohast seisab kõige tähtsam kohtumine ees 31. oktoobril, kui Levadia võõrustab Kadrioru staadionil Florat. «Seis on selline, et eksida ei tohi, kuid samas on asjad endiselt meie endi kätes,» leidis Pareiko.

Viimase kolme mänguga on Levadia teeninud neli punkti, kui viimati viigistati 2:2 Sillamäe Kaleviga, enne seda alistati 5:1 Paide Linnameeskond ning kaotati 0:1 Narva Transile. «Kohtumine Narvaga oli natuke üllatav, see oli meie jaoks ebaõnnestunud mäng,» tõdes Pareiko. «Oleme võimelised paremateks esitusteks.»

Tiitliheitluse seisukohast olulised kohtumised:

Flora järelejäänud kohtumised:

26.09 Viljandi Tulevik – Flora

2.10 Flora – Pärnu Linnameeskond

17.10 Narva Trans – Flora

24.10 Infonet – Flora

31.10 Levadia – Flora

7.11 Paide Linnameeskond – Flora

Levadia järelejäänud kohtumised:

26.09 Levadia – Nõmme Kalju

3.10 Levadia – Tartu Tammeka

18.10 Viljandi Tulevik – Levadia

24.10 Levadia – Pärnu Linnameeskond

31.10 Levadia – Flora

7.11 Levadia – Infonet

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles