Tegijal juhtub: Eesti koondise väravavaht pillas palli oma väravasse

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pavel Londak.
Pavel Londak. Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Eesootavateks valikmängudeks Inglismaa ja Šveitsiga Eesti jalgpallikoondise peatreener Magnus Pehrssoni esialgsesse koondisekandidaatide nimekirja mahtunud ning karjääri jooksul 24 korda Eesti koondist esindanud väravavaht Pavel Londak sai Norra kõrgliigas hakkama piinliku prohmakaga, pillates tsenderdusest tulnud palli oma väravasse.

Bodö/Glimti väravat kaitsva Londaku apsakas lubas kodumeeskonnal Strömsgodsetil mängu 1:0 juhtima asuda ning lõpuminutitel lõid Strömsgodseti mängijad tema võrku veel kaks palli. Morten Konradseni auvärav ei päästnud seega enam midagi ning Bodö/Glimt pidi vastu võtma 1:3 kaotuse.

Liigatabelis on Londaku tööandja 25 vooru järel 16 meeskonna seas 9. kohal, Strömsgodset jätkab kolmandana. Eesti koondise puurilukk on 25 liigamängu jooksul postide vahel seisnud 17 korda. Karol Metsa koduklubi Viking on enne tänast kohtumist liiga liidri Rosenborgiga neljandal tabelireal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles