Sünnipäevalaps Lindpere: sain väikese koogitüki ja küünla ära puhuda

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna 34. sünnipäeva tähistanud Eesti koondise poolkaitsja Joel Lindpere lausus meeskonna kogunemisel enne valikmänge Inglismaa ja Šveitsiga, et pidupäeva tähistamine koondisedressis on tema jaoks juba tavapäraseks muutunud.

«See on vana, tavaline traditsioon. 15 aastast kahel ehk on nii olnud, et saan kodus olla – enamasti on ikka mängupäev või laagerdamine. Aasta tagasi olid oktoobrikuised mängud täpselt 5.-6. oktoobri paiku ja vahel on sünnipäev ka mängupäeval olnud, see oleks veel toredam,» sõnas Lindpere.

Torti ta siiski meeskonnakaaslastele pakkuma ei pidanud. «Meil on hotellis koogivalik täitsa olemas,» muigas ta. «Ise sain küll väikese koogitüki ja küünla ära puhuda!»

Vaata videost, mida Lindpere rääkis veel koondise vanima väljakumängija rollist, Wembley murue astumisest, eelmisest kohtumisest inglastega ja eelseisvast mängust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles