Asjad liiguvad «Sajandi poksimatši» kordamise suunas

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather jr’i ja Manny Pacquiao võivad uuesti vastamisi minna.
Floyd Mayweather jr’i ja Manny Pacquiao võivad uuesti vastamisi minna. Foto: SCANPIX

2. mail toimus Las Vegases nn «Sajandi poksimatš», kus Floyd Mayweather jr alistas kergkeskkaalu tiitlimatšis Manny Pacquiao. Praegu tundub, et asjad võivad liikuda kordusmatši suunas.

Praeguse seisuga on Mayweather teatanud karjääri lõpetamisest ja Pacquiao taastub õlaoperatsioonist. Samas tõi meeste omavaheline duell mõlemale sisse sadu miljoneid USA dollareid ja seega spekuleeritakse ka kordusmatši teemadel, kirjutab Eurosport.

Pacquiao on teatanud, et ta kavatseb pärast operatsioonist taastumist pidada veel ühe matši ja seejärel soovib ta siirduda poliitikasse. Seni on räägitud Pacquiao ja Amir Kahni duellist, kuid Pacquiao tiim on asunud venitama ja Khani sõnul ei soovigi ta enam filipiinlasega kohtuda.

«Olen Manny’s ja tema tiimis väga pettunud. Ma ei kavatse hakata tema järele ootama. Mul on vaja poksida. Mul on ka teisi võimalikke vastaseid,» teatas Khan, kes võib nüüd järgmisena kohtuda Danny Garciaga.

Kuna Pacquiao jaoks oleks Khanist atraktiivsem vastane vaid Mayweather, siis ongi hakanud liikuma jutud, et järgmisel aastal võib «Sajandi poksimatš» tulla kordamisele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles