Bengals kordas kõigi aegade rekordit

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bengals jätkas võimsalt ja alistas Buffalo Billsi (sinises).
Bengals jätkas võimsalt ja alistas Buffalo Billsi (sinises). Foto: SCANPIX

Ameerika jalgpalli profiliigas NFL jätkab pidurdamatu hooga Margus Hundi tööandja Cincinnati Bengals. Viimati võideti 34:21 Buffalo Billsi ning hooaega on alustatud kuue järjestikuse võiduga.

Niivõrd edukat hooaja algust mäletavad Bengalsi fännid vaid aastatest 1957 ja 1988. Seni ongi Benglas vaid kolmel korral suutnud hooaega kuue võiduga alustada. Kui järgmises mängus võidetakse ka Pittsburgh Steelersit, siis püstitatkase klubi kõigi aegade rekord.

Lisaks Buffalole on tänavu pidanud Bengalsi paremust tunnistama ka Oakland Raiders, San Diego Chargers, Baltimore Ravens, Kansas City Chiefs ja Seattle Seahawks.

Äärekaitsja Hunt paranes napilt enne hooaja algust vigastusest ning on seniseid võidumänge tribüünilt vaadanud. Septembri alguses pääses eestlane küll Bengalsi 53-mehelisse põhihooaja koosseisu, kuid mänguks üles antava 46 mehe hulka pole tal seni asja olnud.

Bengalsi treeneritel puudub ka konkreetne põhjus, miks võidukat ja toimivat kaitseliini lõhkuda ning seega peabki Hunt kannatlikult oma võimalust ootama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles