Nigel kaitsemäng maksis Kalevile eurosarjas võidu

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo - Maccabi Rishon Le Zion
Kalev/Cramo - Maccabi Rishon Le Zion Foto: Tairo Lutter

Korvpallimängu peamine eesmärk on pall võimalikult palju läbi korvirõnga visata. Kuid ainult rünnakuga on suurt edu raske loota – rünnakuga samaväärset rolli mängib ka kaitse. Kalev/Cramo sai seda eile eurosarja avamängus valusalt tunda. Nende kaitseliin oli justkui läbikäiguhoov ning Rishoni LeZioni Maccabile kaotati 92:81.

«Seni oleme mõne võidu kätte saanud, kuid olen pärast iga mängu rääkinud, et meie kaitse vajab parandamist. Mullu saime võite tänu kaitsele, tänavu oleme võite noppinud rünnakuga,» tõdes Kalevi peatreener Alar Varrak. «Kaitses on meil probleeme nii individuaalselt kui ka meeskondlikult. Täna lõi see eredalt välja ja maksis meile võidu.»

Iisraeli liigas tänavu seni vaid võite tunnistanud Maccabi meestel polnud vaja punktide kogumiseks kaugelt pommitada. Targalt ja rahulikult tegutsedes harutasid nad Kalevi kaitse lahti ja noppisid enamiku punktidest korvi alt. Seejuures pakuti korve igale maitsele: teravatele lõigetele järgnenud efektseid pealtpanekuid ja ilusa söödumängu tulemusena viskaja vabaks mängimist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles