Tänak kurvalt lõppenud Walesi rallist: raske öelda, mis juhtus

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Timo Anis

Täna lõppes Walesis hooaja viimane autoralli MM-sarja etapp ning M-Spordi meeskonda esindavad Ott Tänak ja Raigo Mõlder katkestasid tänasel esimesel katsel. Neljandal kohal sõitnud Tänak tunnistas M-Spordi kodulehe vahendusel, et on raske selgitada, miks auto teelt välja sõitis ja ralli pooleli tuli jätta.

«On raske selgitada, mis juhtus,» ütles Tänak. «Tegu ei olnudki õieti väljasõiduga. Vasak ratas oli lihtsalt õige pisut sõidujoonest väljas ja tabas kivi, mis lõhkus õõtshoova. Oligi kõik - väga väike kahju, aga sellest piisas, et meie rallile lõpp teha,» nentis Tänak.

Eesti rallisõitja, kes lõpetas hooaja tehasesõitjate arvestuses 10. kohaga, lisas siiski, et õppis hooajalt palju. «On aga palju positiivset, mida sellest hooajast kaasa saan võtta. Alates Sardiinia rallist oleme kogu aeg näidanud kruusal head kiirust ja võidelnud poodiumikoha eest. Asjad pole alati läinud plaanide järgi, aga oma esimesel tehasemeeskonna sõitjate aastal tahtsime näidata, et meil on kiirust, et võidelda kõrgete kohtade eest,» selgitas Tänak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles