Mõõnas siplev Pere Leib käis püssi paugutamas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Pere Leiva mängijad sportpüssi laskmas.
Tartu Pere Leiva mängijad sportpüssi laskmas. Foto: Martin Jürgenson

Võrkpalli Balti liigas neli viimast mängu kaotanud Tartu Pere Leib käis eelmisel reedel uut indu otsimas Ülenurme gümnaasiumi lasketiirus ja pärast seda saunas.

Sportpüsse lastes korraldati võistlus, kus 10+5 lasust selgitati parim täpsuskütt. Märkleht asus 25 m kaugusel. Finaali, viie parema hulka pääsesid Priit Luik 60, Kristo Kollo 58, Meris Merisaar 58, Rainer Vassiljev ja Peep Päll 50 silmaga.

Finaalis lasid mehed 5 lasku ja siin ei jätnud Luik midagi juhuse hooleks. Kahe vooru punktide liitmisel oli mees ülekaalukalt võitja 99 punktiga, järgnesid Kollo 85 ja Merisaar 80 punktiga.

Kas tabelis tagasihoidlikul 7. kohal asuv Pere Leib sihiku paika sai, selgub täna kell 18 Tartu ülikooli spordihoones algavas mängus Võru Valioga. Muide, Valio praegune ja Pere Leiva endine juhendaja Urmas Tali astus Tartu Ülikooli avatud ülikooli, kus tema üheks õppejõuks on tartlaste kapten Kristjan Kais.

Vaata Pere Leiva peatreeneri Rainer Vassiljevi Sport TVle antud intervjuud SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles