Rünnakul säranud Keith Pupart aitas koduklubi järjekordse võiduni

Laura Kalam
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keith Pupart ei välista koondise ridadesse naasmist.
Keith Pupart ei välista koondise ridadesse naasmist. Foto: Tairo Lutter

Keith Puparti ja Robert Tähe koduklubi Lubini Cuprum saavutas Eesti koondise peatreeneri Gheorghe Cretu juhendamisel Poola Plusligas juba neljanda järjestikuse võidu. Viimases võidumängus oli tähtis roll kanda ka Pupartil. 

Pärast avavaooru kaotust juba neljanda mängu järjest võitnud Cuprum oli kodusaalis peetud vastasseisus 3:0 (29, 20, 22) üle turniiritabeli punasest laternast Kielce Effectorist. 15 punktiga võitjate paremuselt teiseks skooritegijaks tõusnud Keith Pupart oli eriti silmapaistev rünnakul, realiseerides 18st üritusest koguni 11 (61%). Lisaks panustas eestlane koduklubi edusse neli blokipunkti. Robert Täht sekkus mängu kolmandas geimis ja sai rünnata kolmel korral, millest üks lõppes punktivõiduga, vahendab Volley.ee.

Kuigi enamus viienda vooru mänge on veel pidamata, tõusis Lubini esindus 12 kogutud punktiga turniiritabeli tippu. Järgmisel nädalal peetavas kuuendas voorus läheb Cuprum võõral väljakul vastamisi turniiritabeli teise poolde kuuluva Bielsko-Biala võistkonnaga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles