NBA meistri uskumatu võiduseeria sai lõpuks otsa

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Milwaukee Bucks lõpetas Golden State Warriorsi pika võiduseeria.
Milwaukee Bucks lõpetas Golden State Warriorsi pika võiduseeria. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA sai lõpuks otsa tiitlikaitsja Golden State Warriorsi ülipikk võiduseeria, kui võõrsil jäädi 95:108 alla Milwaukee Bucksile. Tänavuse hooaja alustuseks oli Warriors võitnud järjest 24 mängu ning kui neile lisada eelmise hooaja põhiturniiri neli viimast kohtumist, kujunes Warriorsi võiduseeria lõpuks 28 mängu pikkuseks.

Tegu on liiga ajaloo pikkuselt teise võiduseeriaga, rekord jäi 33 võiduga endiselt Los Angeles Lakersi nimele. Seejuures lõpetas ka Lakersi seeria 1972. aasta jaanuaris just Bucks.

Bucksi parimana tõi Greg Monroe 28 punkti ja võttis 11 lauapalli ning Giannis Antetokounmpo hiilgas kolmikduubliga, visates 11 punkti, võttes 12 lauapalli ja andes 10 korvisöötu. Jabari Parker lisas võitjate kontosse 19, O. J. Mayo 18 ja Michael Carter-Williams 17 punkti.

Seekord 26 kaugviskest vaid kuus tabanud Warriorsi poolel ei olnud parim viskepäev ka Stephen Curryl, kelle kaheksast kolmepunktiviskest läbisid rõnga vaid kaks. Curry kogus siiski 28 punkti, Draymond Green lisas 24 punkti ja võttis 11 lauapalli. Festus Ezeli arvele jäi 13 ja Klay Thompsoni arvele 12 punkti.

Golden State püsib kaotusest hoolimata mõistagi jätkuvalt läänekonverentsi liidrikohal, ent San Antonio Spursil on vaid neli võitu vähem. Bucks on idakonverentsis 10 võidu ja 15 kaotusega küll tagantpoolt kolmandal real, ent samas lahutab neid põhiturniiri lõpus play-off'i viivast kaheksandast kohast vaid neli võitu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles