Nurme loobus krossijooksu EMist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiidrek Nurme
Tiidrek Nurme Foto: Mihkel Maripuu

Detsembri teisel nädalavahetusel Portugalis toimuvatele krossijooksu Euroopa meistrivõistlustele sõidab Eestist kõigi aegade arvukaim seitsmeliikmeline koondis.Tiidrek Nurme otsustas võistlusest loobuda, sest selle eriettevalmistus oleks järgmise hooaja treeninguplaanid segi löönud.

Kuuest kavasolevast alast (mees- ja naisjuunioride, U-23 M ja N, M ja N) osaleb Eesti viiel, täitmata on vaid naisjuunioride klass. Eestit esindavad meesjuunioridest Kaur Kivistik ja Anton Basmanov, U-23 naistest Laura Suur ning meestest Keio Kits ja Priit Aus. Täiskasvanutest asuvad võistlema Jekaterina Patju  ja Sergei Tšerepannikov, vahendab jooksuportaal.blogspot.com.

Eesti Kergejõustikuliidu kestvusjooksu alarühma juhi Toomas Tarmi sõnul ei saa võistlus Eesti jooksjatele olema kerge, kuigi Euroopa kestvusjooks on mõneti mõõnaseisus ja oma positsioone tugevalt aafriklastele loovutanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles