Eto'o vabandas pealöögi pärast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samuel Eto'o
Samuel Eto'o Foto: SCANPIX

Pühapäevases liigamängus Chievo vastu legendaarset Zinedine Zidane’i pealööki 2006. aasta maailmameistrivõistluste finaalis korranud ja selle eest mängukeelu saanud Milano Interi jalgpalluri Samuel Eto’o palus oma teo pärast vabandust.

«Vabandan siiralt kõigi ees, keda minu ebasportlik käitumine pühapäevases mängus šokeeris ja üllatas,» vahendab Reuters Eto’o sõnu.

Meenutuseks – 38. minutil tegi Botjan Cesar Eto'ole vea, järgnenud olukorras jooksis Eto’o Cesari juurde ja lõi talle peaga rindkeresse. Kuigi Cesar kukkus löögist pikali, kohtunik situatsiooni ei näinud ning Eto’o ei saanud isegi kollast kaarti. Inter kaotas kohtumise 1:2.

«Vabandan juhtunut halva vaatenurga pärast mitte näinud kohtunike ees, aga ka Interi fännide ja kõikide jalgpalliarmastajate ees,» lausus Eto’o. «Vabandan meie klubi peatreeneri ja oma tiimikaaslaste ees ning palun andestust meie klubi presidendilt Massimo Morattilt, kes on mind alati usaldanud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles