Võrkpalliliidus seisab ees muutuste aeg

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siseminister Hanno Pevkur
Siseminister Hanno Pevkur Foto: Jaanus Lensment / Postimees

VÕRKPALL. Eelmisel kuul kultuuriministeeriumi spordi asekantsleriks saanud senisele võrkpalliliidu peasekretärile Tarvi Pürnile pole siiani ametijärglast leitud.

Välja kuulutatud konkursile laekus neli avaldust, ent alaliidu president Hanno Pevkur ütles, et juhatus ei taha nii olulise otsuse tegemisega kiirustada, ja seni pole valikut tehtud. «Juhatus on hetkel võtnud väikese mõtlemisaja. Kui hetkel olevatest valikutest sobivat inimest ei leita, pole võimatu ka variant, et tehakse kellelegi suunatud pakkumine,» sõnas Pevkur. «Praegu on veel veidi aega sellega.»

Seni täidab Pürni kohuseid ajutiselt Mihkel Sagar, kes on liidu harrastusvõrkpalli projektijuht ja teeb mitme võistkonna juures ka statistiku tööd.

Mais toimuvad aga ka alaliidu uue juhatuse ja presidendi valimised. Ka selles vallas võib tulla suuri muutusi, sest viimased neli aastat liidu eesotsas olnud Pevkur ei pruugi uuesti kandideerida. «Ma ei ole sellele veel palju mõelnud ega ka otsust teinud. Samuti pole ükski klubi minu kandidatuuri praeguse seisuga üles seadnud,» kommenteeris Pevkur, kes kuulub alates eelmise aasta lõpust nii Euroopa (CEV) kui maailma (FIVB) katuseorganisatsioonide juhatusse. Pevkur plaanib seal kindlasti jätkata.

CEVi uue juhatuse mandaat kestab neli aastat ja FIVB volitused algavad alates 2016. aasta sügisel Argentinas toimuvast FIVB kongressist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles