Vormel-1 sarja juht: sõitjad peaksid ainult autodes istuma, neil pole õigust rääkida

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bernie Ecclestone.
Bernie Ecclestone. Foto: SCANPIX

F1 sarja juht Bernie Ecclestone kritiseeris sõitjaid, kes esitasid mõni aeg tagasi kaebuse kuninglikus vormelisarjas toimuva osas. Ecclestone'i karmide väidete järgi ei tohiks sõitjatel üleüldse mingisugust sõnaõigust olla.

F1 sõitjate assotsiatsioon (GPDA) saatis märtsi lõpus sarja juhtidele kirja, milles kritiseeriti viimase aja reeglitemuudatusi. Kui esialgu vastas Ecclestone sõitjate muredele, et saab suures plaanis aru nende ideedest, siis nüüdseks on F1 boss teinud kannapöörde ja asunud sõitjatega hoopis pahandama.

«Mis huvi saab sõitjatel olla peale selle, et selle spordiala abil raha oma taskutesse toppida?» väitis Ecclestone. «Ma pole neist mitte kedagi näinud kunagi kas või ühte dollarit maksmas. Kui nendega õhtusöögile minna, siis nad ei maksa isegi arvet ära. Neil ei tohiks üldse olla õigust rääkida. Nad peaksid lihtsalt autodes istuma ja sõitma,» teatas sarja juht resoluutselt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles