Tänak: meil oli palju parem päev

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Argentina ralli laupäevane võistluspäev. Ott Tänak.
Argentina ralli laupäevane võistluspäev. Ott Tänak. Foto: Timo Anis

Argentina rallil hoiab reedel tehniliste probleemide tõttu katkestanud, kuid eile taas rajale tulnud Ott Tänak kokkuvõttes 17. positsiooni. 

«Pärast reedest pettumust oli meil nüüd palju parem päev,» teatas Tänak eilse võistluspäeva kohta enda Facebooki lehel. «Pingutasime kõvasti ja sõitsime üsna hästi terve päeva. Tingimused olid siiski keerulised.»

Eilsel võistluspäeval näitas eestlane korralikku kiirust ja sai kiiruskatsetel kirja vastavalt 3., 6., 5., 6., 6. ja 5. aega. «Kiiruskatsete ajad olid head. Eriti hea oli päeva esimene kiiruskatse, kus saime kirja kolmanda aja,» lisas Tänak. «Üritasime õppida uusi kiiruskatseid ning kohaneda legendiga.»

«Kiiruskatsete ajal on raja ääres väga palju fänne. See on uskumatu, kui populaarne see ralli on. Viimasel võistluspäeval on vaid kolm kiiruskatset, kuid ilmastikutingimused võivad teha asjad keeruliseks,» sõnas eestlane.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles