Peatreener avalikustab: reetur Gareth Bale oli kaebupunn

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gareth Bale (vasakul) ja Carlo Ancelotti (paremal).
Gareth Bale (vasakul) ja Carlo Ancelotti (paremal). Foto: SCANPIX

Veel eelmisel hooajal Madridi Reali jalgpalliklubi peatreeneriks olnud Carlo Ancelotti avaldas, et meeskonna superstaari Gareth Bale’i leerist käidi klubi presidendi Florentino Pereze juures tema peale kaebamas. Ancelotti sõnul soovis Bale mängida tipuründajana ja tahtmise saamiseks käis Bale’i agent salaja Pereze jutul.

Parasjagu enda karjäärist raamatut kirjutav Carlo Ancelotti toob fakti avalikkuse ette just raamatus, vahendab Eurosport.

Real võitis hooajal 2013/14 Ancelotti juhendamisel Meistrite liiga, kuid 2014/15 hooaeg nii edukaks ei kujunenud. Ka Bale’i teine aasta Realis oli katastroof ning fännide vile tema suunas oli lõpuks juba norm.

«Sain märtsis ühel hommikul Madridi peadirektorilt kõne, et president tahab mind pärast treeningut näha. See oli ebatavaline. Presidenti külastades sain teada, et Bale’i agent oli käinud temaga rääkimas,» meenutab Ancelotti raamatuveergudel.

Ancelotti sõnul võttis ta Bale’i järgmisel päeval kõrvale ning tahtis teada, miks mängija ei tulnud otse tema jutule. «Jah, ok, pole probleemi,» teatas Bale vastuseks.

Ancelotti jaoks jäi hooaeg 2014/15 Reali eesotsas viimaseks. Tänavu Ancelotti suures jalgpallis kaasa ei löönud, suvel saab temast Müncheni Bayerni juhendaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles