Tänak: süda on murdunud, kuid ühel päeval võtame võidu ära (2)

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak Poola rallil.
Ott Tänak Poola rallil. Foto: Timo Anis

Ott Tänak oli Poola MM-rallil võidus kinni kuni eelviimase kiiruskatseni, kuid siis sai eestlasele saatuslikuks rehvi purunemine ja lõpuks tuli leppida teise kohaga. Eestlane andis aga pärast võistlust teada, et ühel päeval toob ta võidu ikkagi ära.

«Esimese asjana tuleb pähe murdunud süda,» kirjutas Tänak Twitteris pärast tema jaoks valusat võistluse lõppu. «Teisena tuleb pähe aga sihikindlus. Ühel päeval teeme me selle ära. Suur tänu kõikidele fännidele Eestist.»

«Fännide toetus, laulmine ja Eesti lipud andsid suure tõuke. Armastan teid kõiki. Näeme Soomes,» viitas Tänak juba hooaja järgmisele etapile, mis sõidetakse 28.-31. juulini.

Seejärel võttis Tänak võistluse viimase päeva kokku ka Facebookis:

«Viimast katset lõpetades oli minu süda murtud. Ma jahtisin enda unistust, kuid see ei saanud toeks. Aga suutsime end sel nädalavahetusel tõestada ja see muudab mind veelgi sihikindlamaks.

See oli unelmate ralli. Oli väga lõbus sõita nii paljude Eesti lippude ja fännide ees. Nende toetus oli täiesti meeletu ja ma ei suuda kõiki piisavalt tänada. Mina ja Raigo (kaardilugeja Raigo Mõlder) olime väga pettunud, kuid perekonna, terve DMACKi ja M-Spordi tiimi toetus tähendab, et tuleme tagasi senisest veelgi tugevamana. Seda saan ma lubada.»

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles