Talvepealinn on valmis Euroopa saunamaratoniks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saun.
Saun. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

13.veebruaril toimub Talvepealinnas Otepääl Euroopa saunamaraton. Start antakse 13.02 kell 12.00-14.00 Pühajärve Spa&Puhkekeskusest, finiš on avatud samas kohas kella 16.00-18.00.

Saunamaratoni ajal on vaja läbida erinevaid Otepää piirkonna saunu. Võistkonnad võivad olla kuni 4-liikmelised. Lühima ajaga enim arvu saunu läbinud meeskond on võitja. Autasustamine ja ühine koosviibimine koos saunaomanikega toimub 13.02.2011 kell 18.30 Pühajärve Pubis.

Võistlejad saavad stradipaigas saunade orienteerumiskaardid, mille järgi orienteeruda ja võistlusjuhendi. Kõigil võistkonna liikmetel tuleb saunalaval leili võtta vähemalt 3 minutit, lisaboonust annab saunalistele jääaukudes, kümblustünnides ja muu saunaomanike poolt välja pakutud atraktsioonides ja meelelahutuses osalemine. Alkoholi kuritarvitanud saunalisi leili võtma ei lubata.

Otepää valla kultuurijuhi Sirje Ginteri andmeil osaleb saunamaratonis 18 piirkonna sauna, mis asuvad nii lähemal, kui ka kaugemal. Saunalisi ootavad 7 jääauku, kümblustünnid ja muud atraktsioonid. «Saunalised, kes lähevad starti, peavad andma allkirja, et nad on teadlikud oma tervislikust seisundist ja et see seisund lubab saunamaratonist osa võtta,» selgitas Sirje Ginter. «Kindlasti tasub kaasa võtta joogivett, mitu kuiva saunalina ning ujumisriided, üleriietega sauna ei lubata.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles