Ogier peab valima M-Spordi ja Toyota vahel

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Ogier.
Sebastien Ogier. Foto: JANEK SKARZYNSKI/AFP/Scanpix

Neljakordne autoralli maailmameister Sebastien Ogier testis eelmisel nädalal Toyota ning M-Spordi tuleva aasta rallimasinat. Praeguse seisuga töötu Ogier tahab enne uue tööandja leidmist proovida kõiki MM-sarjas osalevaid rallimasinaid, kuid tundub, et rohkem erinevaid autosid Ogier proovida ei saagi.

Ogier testis Toyotat eelmisel nädalal Kataloonias nii kruusal kui ka asfaldil ning märkis hiljem, et puudujääke oli eelkõige vedrustuses. Nädala lõpus testis prantslane Walesis M-Spordi Fordi. Samal testil osales ka Ott Tänak ning kohal oli ka M-Spordi boss Malcolm Wilson, kirjutab Drive Spark.

Praeguseks tundub, et Ogieril on erinevate autode testimine sellega tehtud, kuna Hyundai otsustas enda pakkumisest taganeda ja prantslasele enda masinat proovida ei anta. Ogierist oleks huvitatud veel Citroen, kuid nemad ei luba prantslast enne lepingu allkirjastamist oma masinasse. Ogier ei allkirjasta enda sõnul lepingut aga enne masina testimist.

Seega tuleb Ogieril praeguse seisuga langetada valik Toyota ja M-Spordi vahel. Kui M-Spordil on seniste teadete kohaselt võimekam rallimasin, siis Toyota pakub tunduvalt suuremat palka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles