Jälitussõitu jõudnud Talihärm: siit on hea edasi minna

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johanna Talihärm.
Johanna Talihärm. Foto: Tairo Lutter

Täna Östersundis peetud MK esimese etapi naiste 7,5 km sprindivõistlused viisid võidu Prantsumaale, Johanna Talihärm ja Kadri Lehtla teenisid Eestile kaks kohta homses jälitussõidus. 

Tänased võistlusolud olid Östersundis tunduvalt paremad kui distantsisõidul ja seda näitas ka naiste hea laskmine. «Tuult tiirus ei olnud, kartsin, et see udu, mis praegu tõusnud on, tuleb ka meie võistluseks, aga õnneks ei olnud sellega probleeme. Esimeses tiirus tegin ise kella kuue peal vea, selle nahka see üks möödalask läks,» rääkis Talihärm võistluste järgselt.

Kolmapäevase distantsisõidu järgselt tunnistas Talihärm, et füüsise osas jäi puudu kuuendast käigust. «Täna oli selles osas veidi parem tunne, olen saanud rohkem lahti sõita ja seda tuimust, nagu oli distantsisõidul, ei tundnud. Loomulikult meeletult rahul ei saa olla, kuid olen rahul sellega, et mida võistlus edasi, seda paremini end tunnen,» sõnas Talihärm, kes distantsisõidul lõpetas 60. kohtadel, täna juba 50 hulgas. «Siit saab ainult edasi minna,» sõnas ta ja lisas: «Mul on ülihea meel, et kaks naist on homses jälitussõidus, see on hea algus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles