Visnapuu: Kalev/Cramol vääratamisruumi ei ole

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rock vs Kalev/Cramo.
Rock vs Kalev/Cramo. Foto: Margus Ansu / Postimees

Pühapäeval kohtub TÜ/Rock võõrsil Kalev/Cramoga. Balti liiga arvestusse mineva kohtumise tulemus on oluline nii Cramole, kui ka Rockile.

Rocki seis Balti liiga tabelis on hetkel suhteliselt hea, võiduprotsendi järgi ollakse kolmandal positsioonil, Cramol seevastu on selg vastu seina – seitsmes tabelirida tähendab, et ilma võitudeta play-offi asja pole.

«Oleme võitude-kaotuste arvestusega natuke paremas positsioonis,» nõustus Rocki peatreener Indrek Visnapuu, «samas on Cramol jäänud kaks kodumängu ja üks kohtumine võõrsil, meil on kõik mängud väljas. Aga kindlasti Cramol vääratamisruumi ei ole»

Kalev/Cramol on enne pühapäevast kohtumist ellujäämise proovikiviks tänaõhtune kohtumine Riia VEFiga.

TÜ/Rocki jaoks on aga kõik teed veel lahti, nii üles kui ka allapoole. Igal juhul tuleb pühapäeval  põhimõtteline kohtumine. «Ükstapuha, mis mänguga tegu – kui Cramo ja Rock omavahel kokku lähevad, tekib intriig ikka ja alati,» nentis Visnapuu.

«Meie võitleme võimalikult kõrge koha eest,» sõnastas ta eesmärgi, «põhiturniiri esimene ja teine koht on suure tõenäosusega raskesti püütavad, kolmas koht aga võimalik ja selle nimel võitleme.»

Cramot tuleb Rockil võita seda enam, et kaks põhiturniiri viimast mängu on Leedu klubidega nende kodus. Nevežis on tänavu tunduvalt tugevam kui mullu ja Šiauliaigi oma esialgsest ebakindlusest üle saanud.

«Siauliai on turniiri teises pooles päris korralikud esitused teinud,»sõnas Visnapuu, «vahepeal tundus, et nad on play-offi seltskonnast väljas, ent mängiti ennast taas suhteliselt heasse positsiooni. Leedus ei ole kindlasti lihtne.»

Ent üks mäng korraga – pühapäevane põhimõtteline vastasseis algab kell 19.35 Ülekande teeb Viasat Sport Baltic.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles