Poolajal sisse vahetatud Klavan aitas Liverpooli kaitse lukku panna, aga võitu ei tulnud

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan (paremal) heitlemas West Ham Unitedi ründaja Andy Carrolliga.
Ragnar Klavan (paremal) heitlemas West Ham Unitedi ründaja Andy Carrolliga. Foto: PHIL NOBLE/REUTERS

Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani koduklubi Liverpool mängis Inglismaa jalgpalli kõrgliigas West Ham Unitediga ja poolajapausil otsustas Liverpooli peatreener Jürgen Klopp platsile saata ka eestlase. Kohtumine lõppes Liverpooli jaoks siiski pettumust valmistava 2:2 viigiga.

Liverpool oli poolajaks West Hami vastu 1:2 taga ja Klopp polnud meeskonna kaitsetegevusega ilmselgelt rahul. Klavan vahetas keskkaitses välja kergelt viga saanud Horvaatia koondislase Dejan Lovreni, tema kõrval jätkas Joel Matip.

Vangerdusest oli kasu, sest teisel poolajal suutis Liverpool kaitses asjad korras hoida ja Divock Origi viigistas 48. minutil mänguseisu 2:2 peale. Adam Lallana viis juba viiendal minutil Liverpooli ette, West Hami väravad lõid Dimitri Payet 27. ja Michail Antonio 39. minutil.

Liverpoolil oleks vajanud kolme punkti, sest West Ham on sel hooajal olnud väga kahvatu ja tabelis asutakse alles 17. kohal. Pealegi on Liverpoolil eelmisest nädalast all piinlik kohtumine Bournemouthiga, kus eduseisust kaotati Lõuna-Inglismaa klubile 3:4.

Liverpool on Premier League'is 31 punktiga kolmandal kohal, eespool on Londoni Chelsea (37) ja Londoni Arsenal (34).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles