Kristin Kuuba pääses Rootsis põhiturniirile

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristin Kuuba (vasakul) ja Helina Rüütel.
Kristin Kuuba (vasakul) ja Helina Rüütel. Foto: Margus Ansu

Sulgpalli Euroopa Karikaetapil Rootsis võitis Kristin Kuuba kvalifikatsiooniturniiril kaks vastast ja pääses põhivõistlusele. Kuuba sai esmalt jagu Maria Perssonist Rootsist 21-9, 21-11 ja seejärel võitis kolmes geimis taanlanna Line Fleischeri 21-19, 14-21, 21-10. Kati-Kreet Marran ja Mari Ann Karjus pidid vastu võtma kaotused kvalifikatsiooni esimestes mängudes.

Põhiturniiril on Kuuba vastane võistlusel kolmanda paigutusega ja maailma edetabelis 68. kohal olev Julie Finne-Ipsen Taanist. Kuuba maailma edetabeli positsioon on 223.

Peamiselt paarismängule keskendunud Kuuba ja Helina Rüütel on selles mänguliigis aga kolmanda asetusega ning pääsevad seetõttu otse teise ringi. Nende vastane selgub Taani paari Line Fleischer ja Amanda Madsen ja Prantsuse paari Verlaine Faulmann ja Vimala Heriau kohtumisest. Kati-Kreet Marran ja Mari Ann Karjus mängivad esimeses ringis Leedu parima naispaari Vytaute Fomkinaite ja Gerda Voitechovskaja vastu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles