Tehing tehtud? Jalgpallimaailma kõige kuumem ründaja on teel Madridi Reali

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kylian Mbappe rõõmustamas järjekordse värava üle.
Kylian Mbappe rõõmustamas järjekordse värava üle. Foto: Xinhua/Xinhua/Sipa USA/Scanpix

AS Monaco jalgpalliklubi 18-aastane ründaja Kylian Mbappe on parasjagu kõikide Euroopa suurklubide sihtmärgiks. Kui uskuda Hispaania meediat, siis võidujooks noore Prantsusmaa koondislase allkirjale on lõppenud ja selle on võitnud Madridi Real.

Mbappe allkirja jahtisid pingsalt ka Manchester City ja Manchester United, kuid ajaleht Marca teatab, et Mbappe on andnud nõusoleku Realiga liitumiseks. Kui Reali tegemistega hästi kursis olev Marca midagi konkreetset kirjutab, siis tavaliselt kipub sellel ka mingi tõepõhi all olema.

Ajalehe väitel vestles Reali peatreener Zinedine Zidane isiklikult Mbappega ning nii kokkuleppele jõutigi.

Väidetavalt usub Reali president Florentino Perez, et just Mbappel on olemas tõeline staaripotentsiaal ja seetõttu on ta andnud samuti nõusoleku ründaja soetamiseks. Real peab kõikide eelduste kohaselt lauale laduma umbes 100 miljonit eurot.

Mbappe on sel hooajal AS Monaco eest pidanud kõikide sarjade peale 39 kohtumist ning selle ajaga on ta löönud 24 väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles