Seksinalja teinud tipprattur sunniti avalikult vabandama (1)

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jan Bakelants
Jan Bakelants Foto: DIRK WAEM/AFP

AG2R-i jalgrattur Jan Bakelants oma voodielu pärast kolmenädalasel Tour de France’il muret ei tunne. «Meil on seal ju poodiumitüdrukud,» vastas ta väljaande Het Laatste Nieuwsi ajakirjaniku küsimusele, kas kolm nädalat ilma seksita on tema jaoks raske olla. Nüüd on mees ka oma kohatu kommentaari pärast vabandust palunud.

Bakelants tegi samas intervjuus ka nalja, et kui tal pornofilmid otsa saavad, helistab ta oma vanematele. Pärast ebaõnnestunud nalja tegemist avaldas jalgrattur veel ka oma Tour de Fracne’iks pakitava reisikohvri sisu: «Kindlasti võtan kaasa paki kondoome. Mitte kunagi ei tea, millal kuumad poodiumitüdrukud sinuga aega veeta tahavad.»

Tour de France’i direktor Christian Prudhomme nõudis pärast selliseid sõnu kiiresti Bakelantsi poolset vabandust. Peagi tuligi AG2R välja omapoolse vabandusega, veidi hiljem palus sotsiaalmeedias vabandust ka jalgrattur ise.

«Minu siirad vabandused kõigile, keda mu sõnad solvasid. Püüdsin anda humoorikat intervjuud, kuid minu sõnad olid kohatud,» kirjutas Bakelants. Touri korraldajate poolt on juhtum nüüd lõpetatud ning 31-aastane Bakelants stardib laupäeval oma karjääri viiendal Touril. 2013. aastal õnnestus tal Prantsusmaa velotuuril üks etapp võita ning Touri ka üldarvestuses juhtida.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles