Meistrite liigas tehti vahetus täiesti uskumatul põhjusel

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Timo Werner ei suutnud isegi kõrvatroppide abil Besiktase fännide tekitatud lärmi välja kannatada.
Timo Werner ei suutnud isegi kõrvatroppide abil Besiktase fännide tekitatud lärmi välja kannatada. Foto: Sven Sonntag/imago/Scanpix

RB Leipzigi meeskond on Meistrite liigat alustanud pettumustvalmistava hooga – avamatšis viigistati 1:1 Monacoga ja teises ringis jäädi võõrsil 0:2 alla Istanbuli Besiktasele. Eilse matši kõige märkimisväärsemaks osaks said Saksa klubi ründaja Timo Werneri hädad.

Nimelt palus Werner juba pärast pooletunnist mängu vahetust, sest ta ei talunud Besiktase kodupubliku tekitatud lärmi. Jutt ei ole mingist pealtvaatajatepoolsest kiusust või ahistamisest, vaid sakslase tervis ei pidanud vastu staadionil valitsenud kakofooniale, vahendab Daily Mail.

«Ma ei ole kunagi varem sellist atmosfääri kogenud. Ma ei suutnud mängule keskenduda. Ma palusin kõrvatroppe, aga needki ei aidanud,» selgitas iiveldust tundnud Werner pärast mängu, «Ma ei tunne end praegugi hästi.»

Leipzigi peatreener Ralph Hasenhuttl nentis, et tribüünidel toimunu jättis tema meeskonna mängule jälje. «On võimatu meeskonda selliseks atmosfääriks ette valmistada. Mängu algul oli lärm kõrvulukustav ja see mõjutas meid veidi. Esimesed 20 minutit ei mänginud me üldse hästi. See oli meile kõigile õppetund ja nüüd ma nägin, kellele võin sellistes olukordades loota.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles