Video: Williams ja Ostapenko pidasid maha põneva maratonmatši

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venus Williams.
Venus Williams. Foto: Xinhua/Xinhua/Sipa USA

Singapuris peetaval WTA aastalõputurniiri alagrupimängus pidasid maratonmatši maha ameeriklanna Venus Williams (WTA 5.) ja lätlanna Jelena Ostapenko (WTA 7.). Kolme tunni ja kuraditosina minuti järel olid Williamsi võidunumbrid 7:5, 6:7, 7:5.

Valges alagrupis võiduarve avanud ameeriklanna lõi neli serviässa ja tegi kümme topeltviga, kuid Ostapenko samad näitajad olid tunduvalt kehvemad, vastavalt kaks ja 13. Williams võitis esimese servi punktidest 61 protsenti (47/77), Läti esindaja 51 protsenti (33/65). Lätlanna suutis tõrjuda enam kui pooled (15/26) vastase murdepallid.

Teises sama alagrupi kohtumises läksid vastamisi hispaanlanna Garbine Muguruza (WTA 2.) ja tšehhitar Karolina Pliškova (WTA 3.). Viimase võidunumbrid ühe tunni ja kaheminutilise matši järel olid 6:2, 6:2.

Homme leiab aset kaks punase alagrupi kohtumist: Simona Halep – Caroline Wozniacki ja Elina Svitolina – Caroline Garcia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles