West Ham United suutis imelise poolaja toel alistada 0:2 kaotusseisust Tottenhami

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tottenham - West Ham United
Tottenham - West Ham United Foto: Steven Paston/PA Wire/PA Images

Inglismaa liigakarikasarjas peeti eile kaks kohtumist. Üllatustulemuse sepitses West Ham United, kes sai 3:2 jagu Tottenhamist. Londoni Chelsea alistas aga 2:1 Evertoni.

Tõelises põnevuskohtumises läks kodumeeskond Tottenham 37 minutiks mängu tänu Moussa Sissoko ja Dele Alli väravatele 2:0 juhtima. Teine poolaeg kuulus aga West Hamile. Esmalt vähendas Andre Ayew 55. minutil kaotusseisu kaheväravaliseks. Viis minutit hiljem lõi ta juba oma teise värava. West Hami kangelaseks tõusis Angelo Obinze Ogbonna, kelle 70. minuti värav kindlustas West Hamile 3:2 võidu.

«Lüüa kolm väravat nende vastu, kellele tavaliselt väravaid ei lööda – see oli teenitud võit ja vajalik meie enesekindlusele,» rääkis West Hami peatreener Slaven Bilic. Ta tunnistas, et poolajal oli meeskond löödud, kuid tegelikult ei mängitud halba jalgpalli. «Olen rahulik ja õnnelik, et võitsime. On näha, et meie tiim on elus.»

Teises eilses mängus läks Chelsea kohtumist Evertoni vastu 26. minutil Antonio Ruedigeri väravast juhtima. Järgmised tabamused sündisid aga juba kohtumise lõppfaasis, kui esmalt viis üleminutitel Chelsea 2:0 juhtima Willian ning seejärel lõi Evertoni auvärava Dominic Calvert-Lewin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles