Blogi: Klavan aitas Liverpooli väravaterohke võiduni

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan õhuvõitluses
Ragnar Klavan õhuvõitluses Foto: EDDIE KEOGH/REUTERS

Liverpooli jalgpallimeeskond alistas Inglismaa kõrgliiga 11. vooru mängus Londoni olümpiastaadionil West Ham Unitedi 4:1. Eestlane Ragnar Klavan kuulus kolmandat mängu järjest Liverpooli algrivistusse ning tegi kaasa terve kohtumise.

Liverpool läks mängu juhtima 21. minutil, kui kiirest vasturünnakust lõi värava Mohamed Salah. Kaks minutit ja 37 sekundit hiljem duubeldas Liverpooli eduseisu keskkaitsja Joel Matip, kes oli täpne Liverpooli nurgalöögist tekkinud segaduse järel.

Kuigi West Ham suutis tänu Manuel Lanzini 55. minuti väravale kaotusseisu 1:2 peale vähendada, lõi Alex Oxlade-Chamberlain juba järgmisel rünnakul oma Liverpooli karjääri Premier League'i esimese värava – 3:1 Liverpoolile.

Järgmine värav sündis kohtumise 75. minutil, kui Sadio Mane eeltöö realiseeris täpse löögiga väravaks Salah, kellele see oli juba tänavuse hooaja 12. tabamuseks.

Võit tõstis Liverpooli 19 punktiga kuuendale kohale. West Ham on 9 punktiga 17. positsioonil.

TEISED TÄNASED MÄNGUD

  • Stoke City - Leicester City 2:2
  • Huddersfield Town - West Bromwich Albion 1:0
  • Newcastle United - AFC Bournemouth 0:1
  • Southampton - Burnley 0:1
  • Swansea City - Brighton & Hove Albion 0:2

TABELITIPP

  1. Manchester City 28 (10st mängust)
  2. Manchester United 23 (10)
  3. Tottenham 20 (10)
  4. Chelsea 19 (10)
  5. Arsenal 19 (10)
  6. Liverpool 19 (11)

ENNE KOHTUMIST:

Liverpooli peatreener Jürgen Klopp rääkis tavapärasel pressikonverentsil, mis seisus on vigastatud mehed. Ründeliini kohta oli sakslasel häid ning Ragnar Klavani algkoosseisu kuulumist silmas pidades paljulubavaid uudiseid.

Kindlasti jääb mängust eemale Philippe Coutinho, Georginio Wijnaldumi ja Dejan Lovreni puhul jäetakse otsustamine aga viimasele minutile. Kui Lovren ei saa täna üldse mängida või pole parimas vormis, asendab teda tõenäoliselt keskkaitses Joel Matipi kõrval just Klavan, kes on mänginud Liverpooli kahes viimases 3:0 võidumängus Huddersfieldi ja Maribori vastu ning aidanud mõlemal juhul värava puhtana hoida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles