Rasmus Mägi konkurendist treeningpartnerist: ta ei piilu kuskilt posti tagant ja ei võta salaja aegu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rasmus Mägi
Rasmus Mägi Foto: Tairo Lutter / Postimees

Rio olümpiamängudel kuuenda koha saavutanud ning Eestis mullu aasta sportlaseks valitud Rasmus Mägi on paranenud juulikuisest vigastusest ning alustas ettevalmistust Euroopa meistrivõistluste hooajaks.

«Kirurgilist sekkumist vaja ei olnud, oli vaja lihtsalt aega ja rahu, et see lihastrauma ära paraneks. Tõenäoliselt olen ma jõudnud sellisesse ikka, kus kui kiirused lähevad liiga suureks, siis on otstarbekas see viimane lõik või viimane kordus ära jätta ja anda kehale natukene rohkem aega taastumiseks,» rääkis Mägi ETV spordiuudistele.

Kümneks päevaks tuli Eestisse treenima ja endale sobivat mudelit leidma ka Soome rekordimees Oskari Mörö, kes kaks aastat tagasi saavutas Euroopa meistrivõistlustel neljanda koha ning jõudis Rio olümpial poolfinaali.

«Ta ei piilu lihtsalt kuskilt posti tagant ja ei võta salaja aegu ja ei ürita seda järgi teha,» kinnitas Mägi, et koostöö sujub ning loodetavasti treenitakse koos ka välislaagrites.

Artikkel refereeritud ERRi spordiportaalist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles