Tänak näitas Sardiinias testikatsel kolmandat aega

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2011. aastal kihutas Tänak Sardiinia rallil, nüüd juba Ford Fiestaga.
2011. aastal kihutas Tänak Sardiinia rallil, nüüd juba Ford Fiestaga. Foto: Ray Põder

Täna sõideti Sardiinia ralli testikatse ning oma masinate võimeid proovisid ka eestlased. SWRC arvestuses näitas Ott Tänak kolmandat aega ning Karl Kruuda sõitis välja kaheksanda tulemuse. SWRC arvestuses oli kiireim Nasser Al-Attiyah.

«Võtsime rahulikult, sõitsime korra katse läbi. Põhiline, miks me testikatse kaasa teeme on see, et saame sellega juurde nädalavahetuseks viis lisarehvi. Katsed on siin üsna huvitavad ja kiired. Reedel ja laupäeval sõidetavad katsed on üsna heas korras, mõningad kohad on pehmemad, kuna siin olid tugevad vihmasajud. Pühapäevased katsed on paras katsumus, pehmed ja mudased,» rääkis Karl Kruuda ruudulipp.ee veebilehele

WRC Academy sarjas sõitvad Egon Kaur ja Erik Lepikson ning Miko-Ove Niinemäe ja Timo Kasesalu sõitsid koos teiste WRC Academy sarja sõitjatega omaette testi, kus aegu ei võeta.

WRC arvestuses näitas parimat minekut Petter Solberg, kes edestas Jari-Matti Latvalat ja Mads Östbergi. Esikuuikusse mahtusid veel Sebastien Ogier, Henning Solberg ja Dani Sordo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles