Latvala hoiatab Tänakut: uues meeskonnas on kerge varju jääda (1)

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak ja Jari-Matti Latvala.
Ott Tänak ja Jari-Matti Latvala. Foto: @World/M-Sport

Toyota rallimeeskonna senise selge liidri Jari-Matti Latvala sõnul ei tasu oodata, et Ott Tänaku liitumine kulgeks probleemideta. «Ma olen näinud vaeva, et Yaris oma autoks teha ja nüüd peab Tänak kohanema täiesti uue masinaga,» sõnas soomlane Motorsport Newsile.

Järgmisest hooajast saab võrdsel masinal kihutav Tänak olema Latvalale esimene mõõdupuu. «Ma usun, et meeskonnasiseselt tuleb meil päris hea võitlus, aga üldiselt on meil järgmiseks aastaks väga tugev kooslus. Ma tean, et tahan saada maailmameistriks ja selleks pean olema kiireim kõigist, sealhulgas temast,» rääkis põhjanaaber värskest tiimikaaslasest.

Hõimuvelled saavad omavahel hästi läbi ja seetõttu hoiatas Latvala, et terve senise karjääri Ford Fiesta rooli keeranud saarlane võib avastada, et meeskonna vahetamine pole midagi lihtsat. «Tänaku jaoks on M-Sportist Toyotasse liikumine esimeseks muutuseks ja võib olla veidi keeruline kohaneda, kui oled ühes tiimis nõnda kaua olnud,» rääkis soomlane. «Kui mina läksin Volkswagenisse, siis tegin seda tundega, et see oli Sebastien Ogieri meeskond – tema oli seal olnud algusest peale. Kui oled (meeskonnakaaslasest) kiirem, on kõik hästi, aga kui mitte, siis võid veidi varju jääda.»

Uus WRC-hooaeg algab juba 25. jaanuaril Monte Carlos.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles