Ilves: rõõmust rõkkama see tulemus just ei pane, aga keskmine sooritus (1)

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Ilves.
Kristjan Ilves. Foto: Eesti Suusaliit

Ruka MK-etapil 19. koha saanud kahevõistleja Kristjan Ilves lausus pärast võistlust, et varu on nii hüppemäel kui ka suusarajal, ent hooaja alguses peabki seis selline olema.

«Rõõmust rõkkama see tulemus just ei pane, aga võib öelda, et keskmine sooritus nii hüppemäel kui ka suusasõidus. Varu oli, suusas võib-olla isegi rohkem. Hüppemäel oli metraaž korralik, aga jäin otsa peal veidi tõukega hiljaks, seda annab parandada,» sõnas Ilves Postimehele.

Suusarajal jäi ta rahule kolme esimese ringiga, kus suutis suures grupis püsida, ent pidi seejärel mõne koha loovutama. «Lihas ei ole veel maksimaalseks pingutuseks valmis, aga see oli tegelikult ka ette teada – tulin ju Rukale treeningute pealt, ega tippvorm polegi siia rihitud. Küll lihased harjuvad ka aegamööda koormusega,» sõnas Ilves.

Eilne valus kukkumine lõpukilomeetril andis küll jalas tunda, ent otseselt selle taha Ilvesel täna enda sõnutsi midagi ei jäänud. «Halvemini ma selle pärast ei sõitnud, ehkki vasak jalg on kange küll. Tuleb seda kogu aeg soojas hoida – kui maha jahtub, ei saa isegi korralikult kükki minna. Arvan, et umbes nädal läheb veel täielikuks taastumiseks,» pakkus Ilves, kes on Rukal uuesti stardis juba homme. Postimehe ja Kanal 12 otseülekanne võistlusest algab kell 11.35.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles