Kotsar ja Nurger aitasid koduülikooli raske võiduni

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maik-Kalev Kotsar
Maik-Kalev Kotsar Foto: TOM PENNINGTON/AFP

USA üliõpilaskorvpalliliigas said raske võidu nii Maik-Kalev Kotsar ja South Carolina Gamecocks kui ka Rauno Nurger ja Wichita State Shockers.

South Carolina alistas kodusaalis 76:70 Massachusetts Minutemeni. Algviisikusse kuulunud Kotsari arvele jäi 24 minutiga 8 punkti, eestlane tabas kaheksast viskest pooled. Lisaks võttis ta ka 8 lauapalli, tegi kolm vaheltlõiget ja andis ühe korvisöödu. Gamecocksi suurim korvikütt oli 17 punkti visanud Justin Minaya, teda toetasid oma 14 punktist 12 teisel poolajal toonud Chris Silva ja samuti 14 punkti visanud Hassani Gravett. South Carolinal on kaheksast mängust kuus võitu ja kaks kaotust.

Sel hooajal esimest korda võõrsil mänginud Wichita State sai 69:62 jagu Baylorist. Nurger sekkus pingilt, ent mängis lõpuks 20 minutit. Selle ajaga jäi tema arvele neli punkti, viiest pealeviskest tabas eestlane kaks. Lisaks võttis ta neli lauapalli, andis ühe korvisöödu ja tegi ühe pallikaotuse. Conner Frankamp tõi Shockersile 17 punkti, Shaquille Morris lisas 15 punkti. Wichita State on pidanud seitse kohtumist ja võitnud neist kuus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles